Home » » Lirik Lagu Bojoku Galak - Via Vallen

Lirik Lagu Bojoku Galak - Via Vallen

Lirik Lagu Bojoku Galak

Lirik Lagu Bojoku Galak - Via Vallen

Penyanyi : Via Vallen
Judul lagu : Bojoku Galak
Ciptaan Pendhoza
Album : OM SERA POKOK E KOWE
Label : DSA Records

"Bojoku Galak" merupakan lagu single Via Vallen kelahiran Sidoarjo, 1 Oktober 1990 adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Via telah memulai karier di dunia menyanyi sejak umur 15 tahun. Kehadirannya di dunia hiburan Indonesia sering dianggap mirip dengan Isyana Sarasvati karena kemiripan wajahnya. Via memiliki penggemar dari berbagai kota yang diberi nama Vyanisty dan diresmikan pada tanggal 24 September 2010. Dan sekarang, kini bersolo karier dengan keluarnya single pertama Via dengan judul 'Selingkuh' yang pada awal tahun 2015 dan semakin membuat Via banyak dikenal oleh pecinta musik di tanah air

Berikut lirik lagu Bojoku Galak dari Via Vallen. Semoga Lagu ini bisa menghibur anda.

Lirik Bojoku Galak

"Bojoku Galak"

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung iso meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene
Thanks for reading Lirik Lagu Bojoku Galak - Via Vallen

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »