Home » » Lirik Lagu Ngerandu - Vita Alvia

Lirik Lagu Ngerandu - Vita Alvia

Lirik "Ngerandu" dari Vita Alvia. Lagu ini masih berupa single. Berikut cuplikan teks lagunya "sakat mungup serngenge sampek surup sunare sing weruh wayah isun ngerandu …". 

Lirik Lagu Ngerandu - Vita Alvia


Artis : Vita Alvia
Single : Ngerandu

"Ngerandu" adalah lagu single terbaru dari Vita Alvia. Berikut ini lirik Ngerandu yang dinyanyikan oleh Vita Alvia. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Ngerandu

sakat mungup serngenge
sampek surup sunare
sing weruh wayah isun ngerandu
tumekko dalu

dino wes ganti minggu
minggu wes ganti ulan
riko pamit menyang mung sedelo
sing ono teko, sing ono teko

duwure gunung isun ambai
jerune jurang sun slusuri
nggoleti pujane ati
masiyo korban nyowo sun belani

nong endi, riko nong endi
sun anteni tekan riko sampek puput welas iki

dino wes ganti minggu
minggu wes ganti ulan
riko pamit menyang mung sedelo
sing ono teko, sing ono teko

duwure gunung isun ambai
jerune jurang sun slusuri
nggoleti pujane ati
masiyo korban nyowo sun belani

nong endi, riko nong endi
sun anteni tekan riko sampek puput welas iki
nong endi, riko nong endi
sun anteni tekan riko sampek puput welas iki
Thanks for reading Lirik Lagu Ngerandu - Vita Alvia

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

0 komentar: